User:Mary R. Corrado

From Retro Modding Wiki
Jump to navigation Jump to search

Irrota itsesi laina-loukusta

Mikä tarkalleen ottaen on laina-loukku?

Se on tila, jossa korko- ja lyhennysmaksut vievät yhä suuremman osan nykyisistä ja tulevista tuloistamme, mikä vaikeuttaa kykyä täyttää muut elintärkeät velvoitteet ja lopulta tasoittaa tietä konkurssiin.

Asuntolaina

Koska asuntolaina on vakuudellinen laina, se tarjoaa alhaisemmat korot ja pidemmän laina-ajan, mikä tarkoittaa pienempiä kuukausimaksuja. Lisätietoja saat osoitteesta https://www.edullinenlaina.com/38000e-laina/


Velkojen yhdistämisen edut

• On suoritettava vain yksi maksu: Se on oikein! On paljon helpompaa maksaa kuukausittaiset maksut yhdestä ainoasta velvoitteesta (velkojen yhdistämislaina) kuin hoitaa muita velkoja, kuten ajoneuvolainaa, asuntolainaa tai luottokorttivelkaa. Se helpottaa taloudellista rasitusta.

• Korot: Ennen kuin jatkat, sinun on oltava tietoinen kaikkiin velkoihisi sovellettavista koroista.

• Luottokorttisi korko on kaikista veloistasi korkein, 32-36 prosenttia vuodessa.

• Henkilökohtaiset lainat houkuttelevat yksityishenkilöitä, koska niitä on helposti saatavilla ja niiden korko on vähintään 18 prosenttia.

• Sitten on vielä autolaina, jonka hinta on 13-14 prosenttia vuodessa.

• Asuntolainan takaisinmaksuaika on pidempi ja korko alhaisempi, noin 11-12 prosenttia vuodessa.

Jos siis harkitset velkojen vakauttamislainaa, sinun kannattaa etsiä lainaa, jonka korko on alhaisempi. Haluat maksaa korkeakorkoisemmat velat takaisin lainalla, jonka korko on alhaisempi. Jos haluat lisätietoja, käy osoitteessa https://www.edullinenlaina.com/38000e-laina/


Kahden julkisen sektorin pankin virkamiesten mukaan asuntolainanottajat vaihtavat nopeasti yksityisen sektorin asuntolainanantajilta julkisen sektorin pankkeihin hyötyäkseen huomattavasta korkoerosta nykyisten yksityisten lainanantajien ja uusien julkisen sektorin pankkien lainanottajien välillä. Yksityiset pankit ovat epäröineet laskea asuntolainojen korkoja, vaikka Intian keskuspankki on alentanut korkoja merkittävästi. Valtion omistamat pankit, kuten SBI ja Punjab National Bank (PNB), ovat laskeneet korkoja huomattavasti, mikä on alentanut asuntolainojen kustannuksia.

Jos velkojen vakauttamislainaa ei käytetä oikein, se voi johtaa tyytymättömyyteen. Sinun on maksettava erät takaisin aikataulussa ja pidättäydyttävä liiallisista menoista tai uuden lainan ottamisesta. Jos teet näin, olet vaarassa kerryttää lisää velkaa ja joutua syöksykierteeseen, josta et pystyisi toipumaan. Velkojen vakauttamislainaa kannattaa käyttää harkiten, älykkäästi ja harkiten.